NARADO PELLET SERVICE

NARADO PELLETSERVICEVerwarmen met PelletsService Aanvraag onlinehandleiding Mondena

VERWARMEN MET PELLETS

Wat is pelletverbranding?                                                      download-2

Houtpellets zijn kleine, staafvormige korrels houtzaagsel. Het is de brandstof voor je pelletkachel. Je pelletkachel bestaat uit een reservoir met pellets, een ontstekingsmechanisme en een verbrandingskamer.
De pellets worden automatisch van het reservoir in de verbrandingskamer gebracht. Het vuur wordt aangewakkerd met een ventilator die de vlam brandend houdt, een tweede ventilator verdeelt de warmte in uw kamer.

Voordelen van een pelletkachel

Een pelletkachel wordt electronisch aangestuurd.  Je kan de kachel dus net zoals bij centrale verwarming instellen zodat die begint te draaien op de gewenste tijdstippen. Je hoeft dus niet zoals bij een houtkachel het vuur zelf aan te steken. Bij veel nieuwe modellen kuin je de kachel zelfs via een app op je smartphone of tablet bedienen waar je ook bent.
Als je het vergelijkt met houtverbranding, zijn vooral het gebruiksgemak en de zuiverheid van de verbranding een groot pluspunt. Pellets zijn kurkdroog en omdat de verbranding gecontroleerd gebeurd, stoot je weinig CO2 uit.
Omdat de verbranding automatisch gebeurt, heb je ook weinig werk met een pelletkachel. Je moet de kachel wel regelmatig stofzuigen en één keer per jaar laten onderhouden door een vakman.
Gemiddeld verbruikt een pelletkachel 1 KG pellets per branduur. Dit betekent dat het verbruik slechts tussen de 0,20€ en 0,30€ per uur bedraagt. 
De meeste pelletkachels hebben een voorraadreservoir van 15 tot 25 kg. 

Wat kost een pelletkachel?

Pelletkachels zijn er in alle prijsklassen. Wij werken al jaren samen met het Italiaanse merk MONDENA ITALIA. Deze Italiaanse fabrikant is al meer dan 15 jaar een begrip op de Italiaanse en Oostenrijkse pelletkachelmarkt en is sind 2012 enkele jaren een zeer grote verdeler in de BENELUX. MONDENA fabriceert Italiaanse handgemaakte kwaliteitskachels aan betaalbare prijzen. Omdat we rechtstreeks van de fabrikant afnemen kunnen we deze kachels aan zeer interessante prijzen aanbieden.
Zo is er al een Mondena pelletkachel vanaf 899€.

bijvoorbeeld: Een 12 kilowatt Mondena pelletkachel bieden wij aan voor slechts 1199€ 


Voor meer informatie over modelen, prijzen verwijzen we u naar onze webshop. U mag ons natuurlijk ook telefonisch of via email contacteren indien u meer informatie wenst.

Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop software: EasyWebshop.be